Voorkom kerstpakket-stress met deze 5 tips

kerstverlichting

Kerst lijkt nog zo ver weg, maar vergis je niet… voor je het weet zit je met je handen in het haar en ben je weer te laat. De zomerperiode is juist de perfecte tijd om je alvast te oriënteren op het perfect zakelijke kerstgeschenk. Of het nu is voor je zakelijke relaties of je medewerkers. Voorkom kerstpakket-stress met deze 5 tips.

Tip 1. Stel een budget vast
Voordat je uren gaat scrollen en surfen op het internet of stapels catalogi doorbladert op zoek naar het ideale kerstgeschenk, stel jezelf eerst deze vraag: wat is mijn budget? Hierdoor vallen talloze opties al af. Dat maakt het zoeken wel zo efficiënt.

Tip 2. Bepaal het doel van het kerstgeschenk
Voor wie is het kerstgeschenk? En wat wil je dat de ontvanger voelt bij het krijgen van het cadeau? Is het een klein bedankje, eventueel voorzien van een persoonlijke noot? Denk aan een gegraveerde houten plank of een bedrukte koffiekop? Wat dacht je bijvoorbeeld van dit mooie exemplaar van duurzaam bamboe? Of wil je jouw zakelijke relaties enorm in de watten leggen? Bijvoorbeeld met deze luxe wijnset.

Tip 3. Bedenk of het relatiegeschenk praktisch moet zijn
De grootste marketingwaarde bereik je met een relatiegeschenk met hoge gebruikswaarde. Hoe vaker een product gebruikt wordt, hoe vaker de ontvanger aan jouw bedrijf denkt. Daarom adviseren wij altijd: kies een relatiegeschenk dat vooral praktisch is.

Tip 4. Kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit
Wat je budget ook is, voor een zakelijk relatiegeschenk is kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Wanneer je een gratis giveaway uitzoekt is dat anders. Een relatiegeschenk is een cadeau, iets waarmee je je dankbaarheid uit. Kies daarom voor een product van hoge kwaliteit, binnen jouw prijsrange.

Tip 5. Bedenk of je het relatiegeschenk wilt laten bedrukken

Het bedrukken van een relatiegeschenk is altijd een goed idee. Met een bedrukking maar je een cadeau persoonlijk én verhoog je de marketingwaarde. 

Wil je meer weten over het laten bedrukken van jouw zakelijke kerstgeschenken? Neem contact op met Promosale via +31 (0)6 270 913 49 of info@promosale.nl. Wij helpen je graag!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest