Laat je zakelijke relaties niet ik de kou staan met deze 5 warme geschenken!

relatiegeschenk Promosale

Dat het deze winter koud wordt is een feit. Dat de gasprijzen de pan uitrijzen: ook een feit (jammer genoeg). De positieve kant van het verhaal is dat jij hier perfect op kunt inspelen met een passend relatiegeschenk. Laat je zakelijke relaties niet in de kou staan met deze 5 toppers van winterse relatiegeschenken.

1.   Het #1 winters relatiegeschenk: handschoenen

Denk je aan een winters cadeau dan denk je waarschijnlijk meteen aan een paar handschoenen. Wat dacht je van deze leukerds van fleece of deze superpraktische touchscreen handschoenen. Dankzij de speciale vezels op de vingertoppen kunnen je klanten gewoon hun smartphones of tablets bedienen zonder hun handschoenen uit te hoeven doen. Handig!

2.   Nog zo’n winterse topper: een sjaal

Met een sjaal zit je nooit verkeerd. Niet alleen praktisch maar ook een attent relatiegeschenk. Misschien is deze elastische bandana wel iets voor jouw klanten. Uiteraard te voorzien van jouw bedrijfslogo.

3.   Nooit meer koude handen dankzij een handenwarmer

Voor de echte koukleumen uit je klantenbestand is een handwarmer ideaal. In onze webshop vind je gezellige en vooral betaalbare modellen in leuke stervorm of hartvorm. Wil je een winters relatiegeschenk met net wat meer “body”? Kies dan voor deze prachtige high-end aluminium handwarmer. Deze via USB oplaadbare aluminium handwarmer HEAT wordt geleverd met een met beschermsok en warmt op tot een heerlijke temperatuur van ongeveer 40 ° Celcius.

4.   Wat zeggie? Oorwarmers?

Zijn jouw klanten echte buitenmensen? Dan is een oorwarmer of muts een fijn en praktisch winters relatiegeschenk. Wat dacht je van de Blizzard of de sjaal/muts combinatie VARIOUS, beide van heerlijk zacht fleece. 

5.   Hmmm… Thermosfles

Bij Promosale kun je kiezen uit een uitgebreid assortiment thermobekers en isoleerflessen. Maar speciaal voor jou hebben we deze bestseller geselecteerd, namelijk de Keep Warm. Deze dubbelwandige isoleerfles is gemaakt van roestvrij staal. Je houdt er probleemloos 500 ml thee, koffie, soep of iets anders lekkers mee warm. Lekken? Nee hoor, dankzij de schroefdop en kunststof schenktuit met snelsluiting. Je kunt kiezen uit 5 kleuren en hij wordt geleverd in een mooie geschenkdoos.  


Winterse relatiegeschenken laten bedrukken met logo of naam?

Wil je een van deze winterse relatiegeschenken laten bedrukken? Dat kan! Neem even contact op voor de mogelijkheden via +31 (0) 627 09 13 49 of info@promosale.nl

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest