Ik ga op reis en neem mee… een reistas met logo!

koffers-bedrukken-logo

Heb jij je relatiegeschenk voor de zomer nog niet besteld? Oei, dat wordt kort dag! Maar niet getreurd, wij hebben het perfect zakelijke cadeau voor jou: een reistas of trolleykoffer met logo. Benieuwd waarom dit het perfect relatiegeschenk is en wat de levertijden zijn? Lees snel verder!

Een reistas is een waardevol relatiegeschenk

Als je jouw klanten of leveranciers een of twee keer per jaar bezoekt, wil je hen graag iets moois geven. Een blijvend cadeau als dank voor de fijne samenwerking en het vertrouwen in jouw bedrijf. Er is volop keuze, voor ieder budget. Wanneer je een relatiegeschenk voor een klein budget zoekt, is een gepersonaliseerde waterfles of een snijplank een leuk idee. Als je net wat meer te besteden hebt, is een reistas een mooi zakelijk geschenk. Een trolleykoffer kan natuurlijk ook! De DONEGAL sport- reistas is hier een prachtig voorbeeld van – en al verkrijgbaar vanaf €47,14 per stuk. Of wat dacht je van deze PADUA boardcase trolley.

Iedereen heeft een reistas of trolleykoffer nodig

Het voordeel van het kiezen van een reistas of koffer als relatiegeschenk is dat je zeker weet dat je cadeau daadwerkelijk gebruikt wordt, want vrijwel iedereen heeft zo’n tas of koffer nodig om op vakantie te gaan. De gebruikswaarde van een reistas of koffer is dus erg hoog. Een boardcase trolley is superhandig wanneer je alleen reist met het vliegtuig en alleen handbagage mag meenemen. Een reistas is vooral handig wanneer je met de bus of auto reist. Vraag jezelf bij het kiezen van de perfect reistas of koffer dan ook af waar jouw zakelijke relaties het meeste profijt van hebben. Dan vergroot je niet alleen de waarde van het geschenk voor je klant, maar ook voor je merk/bedrijf!

Een reistas met logo laten bedrukken zorgt voor meer zichtbaarheid

Het is altijd slim om je relatiegeschenk te laten bedrukken. Zo genereer je, iedere keer dat jouw relatiegeschenk gebruikt wordt, extra zichtbaarheid van je merk. Onderschat absoluut de marketingwaarde hiervan niet. Het zien van jouw logo kan een bestaande klant zomaar overtuigen wéér voor jou te kiezen óf een toevallige voorbijganger nieuwsgierig maken naar jouw product of dienst. Hoe je je relatiegeschenk bedrukt is afhankelijk van wat wel of niet bij jouw bedrijf, merk en klant past. Een reistas kun je volledig hullen in jouw bedrijfskleuren en bedrukken met logo, of je kiest voor een subtiele plaatsing van je logo aan één of twee zijden.

Overtuigd? Bestel direct!

We hopen dat je na het lezen van dit artikel ook inziet dat een reistas of trolleykoffer het perfecte zakelijke relatiegeschenk is. Twijfel je nog? Wacht niet te lang met bestellen, want voor je het weet starten de schoolvakanties en/of bouwvak en voor sommige producten staat een langere levertijd. Wil je er zeker van zijn dat jouw klanten deze zomervakantie nog met een prachtige reistas met jouw bedrijfslogo op vakantie kunnen? Neem dan direct contact op voor de mogelijkheden, staffelprijzen en levertijden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest