Fit & healthy in 2023 met deze 3 fitness promo artikelen

fitness promo artikelen

Het nieuwe jaar staat voor de deur, dat betekent dat iedereen straks weer volop goede voornemens gaat maken. Help jij jouw klanten met het behalen van hun gezondheidsdoelen voor 2023? Een passend promotioneel artikel kan het verschil maken! Wij geven je 3 voorbeelden van fitness promo artikelen zodat jouw klanten fit het nieuwe jaar in gaan!

 

Fitness promo artikel 1: Een fitness tracker

Een fitness tracker of activity tracker is helemaal hip. Het is een apparaatje dat je bij je draagt en je helpt bij het bijhouden van je activiteiten. Het apparaat kan bijvoorbeeld je stappen tellen, hoeveel calorieën je verbrandt en hoeveel tijd je actief bent geweest. Een activity tracker is dus ideaal om klanten te helpen bij het bereiken van hun fitnessdoelen! 

Wat dacht je van dit slimme en elegante exemplaar
Deze tracker is zelfs uitgerust met een slaapanalyse en wekker via app met trilalarm voor bellen, sms en alarm. Werkt via de (gratis) app “DayDay Band”.

Fitness promo artikel 2: Fitness banden

Het tweede fitnessartikel zijn fitnessbanden. Deze banden zijn bedoeld voor mensen die willen afvallen of gewicht willen verliezen. De band helpt je om je lichaam in shape te krijgen en je spieren te trainen. Het is een goed hulpmiddel om je fitheid te verbeteren.

De fitness banden SPORTY BAG komen in een set van 3 elastische trainingsbanden in verschillende kleuren en sterktes (licht, medium en zwaar). Ideaal voor krachttraining en strekken, inclusief nettasje met sluitkoord en plastic stopper met karabijnhaak.


Fitness promo artikel 3: Yogamat

Yoga is een perfecte manier om fit en soepel te blijven. Het is een goede manier om lichaam en geest in balans te brengen. Een yoga mat is een belangrijk onderdeel van de uitrusting, want het geeft de juiste ondersteuning tijdens de oefeningen. Hoe leuk en attent is het om een (gepersonaliseerde) yogamat cadeau te doen in combinatie met een gratis yogales bijvoorbeeld?!

Misschien is deze yogamat KARMA wel perfect voor jou! Deze yoga-mat is 130 x 100 mm, is gemaakt van PVC/polyester en heeft een fijne anti-sliplaag. Perfect voor uitdagende yoga-oefeningen. Extra leuk: deze yoga-mat wordt geleverd in een handige draagtas met verstelbare schouderband.


Deze fitness promo artikelen laten bedrukken met logo of naam?

Wil je een van deze fitness promo artikelen laten bedrukken? Dat kan! Neem even contact op voor de mogelijkheden via +31 (0) 627 09 13 49 of info@promosale.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest