Deel 3 – De 10 leukste promo artikelen om gratis weg te geven

tas

Een promotioneel artikel werkt het best wanneer de gebruikswaarde hoog is. Anders belandt zo’n gadget direct in de kast, of erger, de prullenbak. Zonde. In deel 1 en deel 2  noemden we al 6 toppers om gratis weg te geven. En we gaan nog even door.

In dit lijstje vind je nog eens 4 superhandige en krachtige promo artikelen voor een klein budget. Benieuwd naar de staffelprijzen? Bel +31(0) 627091349 of mail naar info@promosale.nl.

  1. Flesopener
    Je staat op een feestje, wilt je fles bier openmaken, maar kan nergens een opener vinden. Herkenbaar? Hoe handig is het als je dan een flesopener op zak hebt? Deze handige flesopener maak je vast aan je sleutelbos en kost maar € 0,34 per stuk. Wij weten zeker dat jouw klanten dit ook kunnen waarderen. Helemaal als jij bijvoorbeeld een horecazaak hebt. Deel deze gratis flesopeners – voorzien van jouw logo – uit en zorg dat jouw klanten ook thuis aan jouw fantastische zaak worden herinnerd.
  • Kofferlabel
    Reizen jouw klanten veel? Geef ze dan een gratis kofferlabel mét logo cadeau. Een hartstikke praktisch promotioneel artikel dat zorgt voor perfecte zichtbaarheid. Een sterke marketingtool dus.

We hebben deze budgetvriendelijke variant, vanaf € 0,58 per stuk, maar ook 2 luxere uitvoeringen.

  • Tas/shopper
    Een tas is al-tijd handig. Om boodschappen te doen of belangrijke papieren mee te nemen bijvoorbeeld. Daarnaast biedt een tas of shopper voldoende ruimte om jouw logo groots te plaatsen.

Promosale heeft verschillende tassen, perfect om te bedrukken. Wat dacht je van deze, vanaf € 0,52 per stuk. Of deze met een groter handvat vanaf € 0,81 per stuk.

  1. Reflecterende slapwrap

Dit promo artikel is perfect voor hardlopers of hond-eigenaren. Heb jij een hondentrimsalon of een sportzaak? Dan is dit een perfecte gadget om te bedrukken met jouw logo en gratis weg te geven aan jouw klanten.

Check deze handige reflecterende slapwrap, verkrijgbaar in de kleuren groen, oranje en wit, vanaf  € 0,63 per stuk

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het bedrukken van promotionele artikelen? Lees hier verder of neem meteen contact op.

*Alle genoemde prijzen zijn excl. btw.


 [CH1]Hyperlinks naar eerdere artikelen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest