Deel 2 – De 10 leukste promo artikelen om gratis weg te geven

Promosale

Klaar voor nog eens 3 slimme promo artikelen voor minder dan 1 euro? Perfect om gratis weg te geven dus? Vorige keer deelden we al 3 toppers. In dit artikel trakteren we je op 3 nieuwe artikelen. Deze artikelen zijn vooral interessant wanneer je een klein budget hebt maar tóch impact wil maken op jouw (potentiele) klant.

  1. Webcambeschermer

Internet security is al jaren een belangrijk thema. Past dit thema bij jouw bedrijf? Dan is een webcambeschermer een perfecte gratis gadget. Uiteraard voorzien van jouw logo. Een webcambeschermer is een klein plastic schijfje dat je eenvoudig over de ingebouwde camera van een laptop plakt. Het schijfje heeft een schuifgedeelte zodat je de camera zichtbaar kunt maken voor een videocall. Op deze manier is de camera alleen zichtbaar wanneer jij wilt en voorkom je dat hackers iets zien als ze op afstand de camera bedienen.

Wil jij een webcambeschermer gratis uitdelen aan jouw klanten? Bekijk deze eens, vanaf per stuk.

  • Passenhouder
    Draag jij je portemonnee in je broekzak? Of neem je wel eens “even snel” een pasje mee? En is een pasje daardoor wel eens beschadigd of zelfs gebroken? Je bent niet de enige. Je klanten doen dit ongetwijfeld ook. Spring hierop in en geef je klanten een gratis passenhouder. Een eenvoudig plastic hoesje, voorzien van jouw logo, dat iedere pas beschermt. Je klanten zullen je dankbaar zijn en jouw passenhouder overal mee naartoe nemen.

Iets voor jouw bedrijf? Check dit creditcardhoesje. Vanaf € 0,23 per stuk

  • IJskrabber

Autogarages en -dealers opgelet. Dit gadget is perfect om weg te geven aan jouw klanten na een onderhoudsbeurt of aankoop van een auto. Helemaal in de winter natuurlijk! Zo help je jouw klanten in koude dagen weer op weg met goed zicht. Bedruk de ijskrabber met jouw logo en je klanten zullen je altijd dankbaar zijn.

Bekijk deze mini ijskrabber eens, verkrijgbaar vanaf € 0,58 per stuk.

Stay tuned

Yes, dat waren weer 3 leuke en goedkope gadgets voor een klein budget. Krijg jij geen genoeg van al deze leuke promo artikelen? Houd onze website in de gaten. Binnenkort delen we nog eens 4 leuke, goedkope gadgets, perfect om gratis weg te geven!

Contact

Kun je niet zolang wachten of ben je benieuwd naar de staffelprijzen? Bel +31(0) 627091349 of mail naar info@promosale.nl. Dan bespreken we de prijzen, mogelijkheden en kiezen we samen een product dat perfect past bij jouw bedrijf!

*Alle genoemde prijzen zijn excl. btw.


 [CH1]Hyperlink naar vorige artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest