De 10 leukste promo artikelen om gratis weg te geven – deel 1

blog

Promotionele artikelen zijn perfect om jouw bedrijf eens goed op de kaart te zetten. Je geeft namelijk een blijvend aandenken aan je klant of potentiële klant. Maar, wat als je geen grote budgetten hebt om gigantische relatiegeschenken te bestellen?

In 3 delen zetten wij zetten de 10 leukste promo artikelen – voor minder dan 1 euro per stuk – op een rij. Perfect om gratis weg te geven.

  1. Pen
    We hebben het al vaker gezegd, pennen zijn echt de perfecte gratis giveaway! Handig in gebruik, leuk om weg te geven en ideaal om met een logo te bedrukken. Daarom staat de pen voor ons op #1 van de 10 leukste promo artikelen van minder dan 1 euro per stuk.


Bijvoorbeeld deze blauwschrijvende balpen, vanaf € 0,23 per stuk.

  • Sleutelhanger
    Nog zo’n praktisch gebruiksvoorwerp dat zich uitstekend leent als promotioneel artikel is de sleutelhanger. Absoluut niet duur en makkelijk te bedrukken. En denk eens aan de marketingwaarde. Als klanten of prospects jouw sleutelhanger aan hun sleutelbos hangen, worden ze ieder dag herinnerd aan jouw bedrijf. En dat wil je.


Bijvoorbeeld deze vilten sleutelhanger. Prachtig, subtiel en handig, vanaf € 0,40 per stuk. Of deze sleutelhanger, flesopener en telefoonhouder in één vanaf € 0,72 per stuk.

  • Zelfklevende memoblaadjes

Het welbekende “geeltje”. Niet weg te denken uit iedere kantooromgeving. Ontzettend nuttig als reminder, onmisbaar bij strategiebepaling en vaak ingezet bij scrumsessies. Maar ook thuis is een post-it hartstikke handig, bijvoorbeeld als boodschappenlijstje of wanneer je je favoriete recepten wilt markeren in een kookboek.

Hoe leuk is het dan om memoblaadjes uit te delen waar jouw bedrijfslogo op staat? Bedenk er een leuk marketingverhaal bij en geef ze gratis weg aan jouw (potentiële) klant. Zo blijft jouw bedrijfsnaam 100% zeker “hangen”.

Wat dacht je van deze gekleurde set memoblaadjes? Te bestellen vanaf € 0,94 per stuk. Grote hoeveelheid? Neem contact op voor de staffelprijzen.

Stay tuned

Dat waren ze. De 3 leukste en goedkoopste gadgets voor een klein budget. Krijg jij geen genoeg van al deze leuke promo artikelen? Houd onze website in de gaten. Binnenkort delen we nog eens 7 leuke, goedkope gadgets! Dus…. stay tuned.

Contact

Kun je niet zolang wachten? Neem dan contact op! Dan bespreken we de mogelijkheden en kiezen we samen een product dat perfect past bij jouw bedrijf!

*Alle genoemde prijzen zijn excl. btw.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest