5 redenen waarom een paraplu laten bedrukken superslim is!

paraplu laten bedrukken

Een paraplu bedrukken als relatiegeschenk? Absoluut! Vooral in deze tijd. De blaadjes vallen van de bomen, het wordt kouder en… het regent! Een Nederlandse herfst staat vaak gelijk aan flink wat regen. Hoe tof is het dan als je je klant letterlijk droog kan houden met een paraplu, voorzien van jouw logo. Een paraplu is daarom een leuk relatiegeschenk! En voorzien van jouw logo: maak je een praktisch geschenk meteen decoratief.

Nog niet overtuigd? Lees hieronder de 5 redenen om een paraplu te bedrukken met jouw logo. We garanderen dat je na het lezen van deze blog helemaal overtuigd bent!

1.   Paraplu’s zijn praktisch

Iedereen kan wel een paraplu gebruiken en ze komen altijd van pas. Hoeveel paraplu’s heb je zelf in huis of in de auto liggen? Altijd handig om bij je te hebben. En op een regenachtige dag zullen je klanten je er dankbaar voor zijn!

2.   Paraplu’s zijn ideaal in weer en wind

Paraplu’s zijn natuurlijk het meest functioneel wanneer het regent. Maar ook op een mooie, zonnige dag kunnen paraplu’s heel erg handig zijn. Ze bieden een beetje schaduw en bescherming tegen de soms nog felle herfstzon. En zelfs op een winderige dag biedt een paraplu uitkomst. Hoe vervelend is het wanneer je haar in je gezicht waait of wanneer je kleding flappert in de wind. 

Onze tip! Kies een stormvaste paraplu

3.   Paraplu’s zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren

Paraplu’s zijn niet alleen praktisch, maar ook erg leuk om te geven. Er bestaan heel veel verschillende soorten paraplu’s, dus je kunt er altijd een vinden die bij de ontvanger past. Wat dacht je van een leuk printje of stylish zwart. En is je beoogde doelgroep dol op golfen? Geef dan een golfparaplu cadeau! Super attent!

4.   Maak het persoonlijk, laat je paraplu bedrukken

Wil je echt scoren met je relatiegeschenk? Laat het dan bedrukken. Daarmee maak je je cadeau net een beetje persoonlijker. Kies voor een subtiele plaatsing van je logo of ga all-out en bedruk de buiten- én binnenkant. 

5.   Een paraplu is niet duur

Wanneer je een leuk relatiegeschenk wilt geven aan je zakelijke contacten of je personeel bijvoorbeeld, maar niet te veel wilt of kunt uitgeven is een paraplu ideaal. Paraplu’s zijn geschikt zijn voor elk budget en bedrukken is relatief eenvoudig en daardoor niet duur. 

Benieuwd naar de precieze kosten? Neem contact op! Dan rekenen we het graag voor je uit.


Even samenvattend: hierom wil je een paraplu bedrukken als relatiegeschenk
Paraplu’s zijn geweldige relatiegeschenken voor bedrijven omdat ze praktisch, stijlvol en redelijk goedkoop zijn. Bovendien kunnen paraplu’s worden bedrukt met het logo of de naam van een bedrijf, wat een uitstekende manier is om je cadeau te personaliseren (n tegelijkertijd reclame te maken voor je bedrijf. 😉

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest