3 leuke giveaways voor op festivals 

festival

Yes! Het festivalseizoen is weer begonnen. Ein-de-lijk mogen we weer! Sta jij met jouw bedrijf dit seizoen op een festival en wil je een blijvende herinnering uitdelen aan al dat feestend publiek? Dit zijn de 3 leukste festivalvriendelijke giveaways.

Festival giveaway 1 – De regenponcho
Wie een festival bezoekt, hoopt natuurlijk op een lekker zonnetje. Helaas is het weer nergens zo onvoorspelbaar als in Nederland. Een zonnige dag kan zomaar verstoord worden met een fikse regenbui. Veel festivalgangers zijn licht bepakt, dus hebben niet altijd een eigen poncho bij. Tijdens een wolkbreuk is een (gratis) poncho dus hartstikke welkom. Ben jij hun redder in nood? Deel poncho’s uit (voorzien van jouw logo) en in no-time lopen er honderden wandelende reclameborden voor je rond. 😉

Festival giveaway 2 – De powerbank
De meeste festivals hebben tegenwoordig speciale hang-outs waar je je telefoon kunt opladen. Heel handig, want zo’n telefoonbatterij gaat snel leeg door alle foto’s en filmpjes die je maakt. Het nadeel van zo’n hang-out is dat je je telefoon achter moet laten, of zelf gebonden bent aan één plek. Een powerbank is een beter alternatief, zo blijf je mobiel. Dat maakt een powerbank de perfecte (gratis) giveaway voor iedere slimme festivalondernemer. 

Wat dacht je van deze exemplaren?

Festival giveaway 3 – Polsetui
Wanneer je staat te dansen en springen is niets zo irritant als een tas die alle kanten opgaat. Toch willen de meeste (vrouwelijke) festivalbezoekers hun waardevolle bezittingen dicht bij zich houden. Deze polsetui is perfect om gratis uit te delen, uiteraard voorzien van jouw logo. Verkrijgbaar in lichtgroen, roze en blauw. Gegarandeerde gebruikswaarde én gegarandeerde zichtbaarheid. Superslimme marketingtruc dus.

Meer inspiratie nodig voor festival-proof promoartikelen of giveaways?

Neem contact op voor staffelprijzen en bedrukkingsmogelijkheden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest