Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /home/public/sites/www.promosale.nl/system/library/encryption.php on line 8 Over ons
Uw winkelwagen is leeg!

Sluit
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Over ons

Wie zijn wij

Promosale, uw specialist op het gebied van bedrukte en onbedrukte promotie-artikelen, relatiegeschenken en textiel, is gevestigd in Tilburg. Al meer dan 30 jaar is Bart Klomp landelijk een gevestigde naam voor bedrijven, scholen en verenigingen die op zoek zijn naar kwalitatief hoogstaande promotie-artikelen, gadgets, drukwerk, kerstpakketten en textiel, zoals bedrijfskleding, horecakleding en sportkleding.

Heeft u zelf artikelen die u bedrukt wilt hebben? Ook dat kan! Promosale heeft een eigen drukkerij om kleding en artikelen te bedrukken.

 

Webshop

Met veel zorg hebben wij alvast een brede voorselectie voor u gemaakt. Onze webshop biedt u een goed beeld van de mogelijkheden die u bij Promosale heeft, maar ons aanbod is nog groter dan dat. Ook als u iets zoekt dat niet op de site staat kunnen wij u van dienst zijn, wij horen het graag van u!

 

Showroom

Ook al kunnen we in dit digitale tijdperk uw bestelling natuurlijk volledig per mail en telefoon verwerken, u bent altijd welkom in onze showroom van 100m2 aan de Kraaivenstraat 23-03 te Tilburg om onder het genot van een kopje koffie ideeën op te doen en de mogelijkheden met ons door te spreken! Bel gerust voor het maken van een afspraak of een bezoek aan onze showroom.

 

Persoonlijk advies en kwaliteit

Bart Klomp - uw persoonlijke adviseur met meer dan 30 jaar ervaring - luistert naar uw wensen en bespreekt met u de mogelijkheden. Dit kan natuurlijk bij ons in de showroom, maar ook per telefoon of per mail. Toch liever persoonlijk contact maar niet in staat om bij ons langs te komen? Dan komen we bij u langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Door onze jarenlange ervaring kunnen we indien nodig snel leveren. Bij Promosale staat ook het persoonlijk contact met de klant hoog in het vaandel. Vaste klanten kunnen rekenen op onze pro-actieve instelling als het gaat om branche-gerichte promotie en reclame.

 

Prijsgarantie

Mede door de omvang van onze eigen import en productie, zijn we in staat om flexibel op uw wensen in te spelen tegen een scherpe prijs.